Hooibergendag

Derde Landerdse Hooibergendag op zondag 23 juli 2017!
17 hooibergen zijn deze dag geopend! Velen die anders niet openbaar zijn!
Dit jaar is het thema kunst.

Programma:
9.30 tot 11 uur
Officiële opening door Mario Graat van de Provincie Brabant,
Locatie; fam. Ottens, Voor-Oventje 29, 5411 NR Zeeland.

11.00 tot 18 uur
Alle hooibergen open

Waar kunt starten.
Vanaf 11 uur kunt starten op een voor u gewenst tijdstip en vanuit elke hooiberg die op de routekaart staat aangeduid.
U bepaalt zelf de route. Routekaarten zijn ruim vooraf beschikbaar op diverse locaties in Landerd.
Of u kunt deze downloaden; Stichting Hooibergen routekaart
U kunt per fiets, met de auto, of een korte route te voet maken langs de verschillende hooibergen in Reek, Schaijk en Zeeland.

Wat is er zoal te doen.
De Stichting Hooibergen Landerd e.o. organiseert op 23 juli de derde Landerdse Hooibergendag. De hooibergeigenaren stellen hun hooiberg op deze dag open, waardoor u een unieke kans krijgt om deze hooibergen van binnen te bekijken. In en rond de hooibergen bruist het deze dag van de activiteiten. Voor jong en oud is er van alles te beleven op het gebied van kunst! In een aantal hooibergen zullen kunstenaars hun werk exposeren.
Kijk op de routekaart voor het wat er bij iedere hooiberg voor activiteiten zijn;
Stichting Hooibergen routekaart

Gratis
De toegang is gratis en op verscheidene plekken ontvangt u gratis koffie, thee of limonade.
Alle aanwezigen bij de officiële opening krijgen een ‘Hooibergtas’ met inhoud voor onderweg. Zolang de voorraad strekt!

Graag tot 23 juli.
Kom genieten van al het moois dat de Landerdse hooibergeigenaren en kunstenaars u te bieden hebben.
Zij ontvangen en verrassen u graag op hun eigen unieke wijze!

VVV Landerd
Kun jij niet wachten om de Hooibergendag te bezoeken? Bekijk hier nog voor meer informatie over de hooibergen en andere leuke informatie!