Derde Landerdse Hooibergendag op zondag 23 juli 2017!

Maar liefst 17 hooibergen zijn deze dag geopend!  Velen die anders niet openbaar zijn!

80 duizend hits op Google Maps!
De gemeente Landerd heeft een unieke toeristische trekker, dankzij het Hooibergen Project. Onderzoek van de VVV toont aan dat de hooibergendag bovenaan staat als het leukste evenement in de regio! Maar dat is niet alles! Een hooibergeigenaar kreeg onlangs een bericht van Google dat er maar liefst 80.000 hits waren op de foto van hun hooiberg!

Kunst is het thema.
Hooibergeigenaren stellen hun hooiberg op deze dag open. Een unieke kans om deze hooibergen van binnen te bekijken! Verder bruist het in en rond de hooibergen deze dag van de activiteiten. Voor jong en oud is er van alles te beleven op het gebied van kunst!
In een aantal hooibergen zullen kunstenaars hun werk exposeren. Welke kunstenaar waar? Kijk op de routekaart.

Waar kunt u starten
De Hooibergen dag start om 9.30 uur met een officiële opening door Mario Graat van de Provincie Brabant. Locatie: hooiberg van familie Ottens, Voor-Oventje 29, Zeeland.
Vanaf 11 uur zijn alle hooibergen open (tot 18 uur).
U kunt van start, per fiets, met de auto, of een korte route te voet maken langs de verschillende hooibergen in Reek, Schaijk en Zeeland.
Starten kan op elk gewenst tijdstip en vanuit elke hooiberg die op de routekaart staat.
U bepaalt zelf de route. Routekaarten zijn ruim vooraf beschikbaar op diverse locaties in Landerd. Of via de website kunt u de routekaart downloaden.  Of zelfs online u route plannen via Google Maps:  www.stichtinghooibergen.nl

Gratis
De toegang is gratis en op verscheidene plekken ontvangt u gratis koffie, thee of limonade.
Alle aanwezigen krijgen bij de officiële opening een ‘Hooibergtas’ met inhoud voor onderweg. Zolang de voorraad strekt!

Meer informatie
Zie: www.stichtinghooibergen.nl