Een zeer geslaagde Derde Landerdse Hooibergendag!

Heel veel bezoekers
De derde Landerdse Hooibergendag is een enorm succes. De mensen lieten zich niet tegenhouden door slechte weersvoorspellingen.
Uit heel Nederland kwamen de bezoekers. Van Groningen tot aan Maastricht en zelfs uit België. Waarschijnlijk ook een effect van het mooie artikel in de Landleven.
Het Hooibergproject geniet landelijk aandacht!

Blije en tevreden gezichten
De bezoekers konden terecht bij 17 hooibergen die deze dag speciaal opengesteld waren voor het publiek. Na de officiële opening om 9.30 door Mario Graat van de provincie, gingen om 11 uur alle deuren open. Bij de hooibergen was van alles te doen en speciaal op het gebied van kunst.  Dat de bezoekers genoten hebben kon je zien aan de vele blije gezichten. Uit de ontvangen enquête formulieren blijkt  dat de bezoekers bijzonder tevreden zijn en van heinde en verre komen.

Uniek
De gemeente Landerd heeft een unieke toeristische trekker, dankzij het Hooibergen Project. Onderzoek van de VVV toont aan dat de hooibergendag bovenaan staat als het leukste evenement in de regio! Maar dat is niet alles! Een hooibergeigenaar kreeg onlangs een bericht van Google dat er maar liefst 80.000 hits waren op de foto van hun hooiberg!